Jalkapallo Paidat Lapsille Sen sijaan Panaman vaihtopelaaja LinethCedeno laittoi toisen ja Canaleras pystyivät siirtymään seuraavalle kierrokselle. Bailey päätti kilpailun viidellä torjunnalla ja sai aikaan vaikuttavan näytöksen ryhmävaiheessa.

Panama ei edes osallistunut MM-karsintaan ennen vuoden 2011 MM-kisoja ja putosi edellisen syklin karsintakierroksella, putoamalla Guatemalaan Keski-Amerikan karsintakierroksella ja jäämättä pois viimeisestä aluekierroksesta.

Meksiko puolestaan ​​​​oli läsnä kahdessa viimeisessä maailmancupissa, ja sen syvyysvaihtoehtoja vahvistettiin vuonna 2017 käynnistetty naisten ammattilaisliiga, Liga MX Femenil. Joukkue ei kuitenkaan koskaan toipunut 6-0-tappiosta Yhdysvalloille, vaan napsautti toisen puoliajan lopussa Trinidadin ja Tobagon 4-1-johtoon, mutta häneltä puuttui yhteenkuuluvuus ratkaisevassa ottelussa.

Sen odotettiin olevan Meksikon paras joukkue jonkin aikaa, ja Corralin Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä kaltaiset pelaajat pelaavat Levanten kanssa, Atletico Madridin laitapuolustaja Kenti Robles ja Amerikan maalivahti Cecilia Santiago toivat MM-kokemusta ja olivat hyvässä kunnossa seuraillaan.