liverpool pelipaita Nantes on osoittanut emotionaalisen kunnioituksen Emiliano Salalle saatuaan vahvistuksen, että hänen ruumiinsa on löydetty hänen matkallaan Cardiffiin syöksyneen lentokoneen hylyistä.

Surunvalitteluviestit ovat tulvineet ympäri maailmaa argentiinalaisen perheelle ja ystäville sekä Ligue 1 -seuralle, jota hän edusti sellaisella kunnialla.

Ranskalaiset ovat ottaneet tällaiset ystävälliset sanat tervetulleiksi, ja Nantes paljastaa, että he jättävät 9-paitansa eläkkeelle kunnioituksena argentiinalaista hyökkääjää kohtaan, joka vietti neljä vuotta heidän kirjoissaan.

Toimittajien valinnat Messi voi jättää taakseen hitaan PSG-alun pääosassa Real Madridia vastaan. ”He näkevät keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson manchester city pelipaita palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?